Takläggare för plåttak

Takläggare för plåttak – Att lägga plåttak är inte bara snyggt och kommer lyfta husets charm några nivåer. Plåttakten har en väldigt lång hållbarhet och är till skillnad från andra material väldigt lätt att underhålla. Det finns inte mycket som slår ett snyggt och välmonterad plåttak!

Plåttaken går att få i olika färger och en stor fördel är att taket är väldigt enkelt och snabbt att montera och tyngden på materialet är väldigt låg, vilket underlättar arbetet för takläggare för plåttak. En annan stor fördel med det här valet av material är att plåttak är brandresistent och kan monteras på ett lutande tak utan att det finns någon större risk för läckage.

Om du är inne på att byta ut ditt nuvarande tak till något som är relativt underhållsfritt kan plåt vara det bästa valet för dig. Ett väl utfört arbete av takläggare för plåttak ger vanligtvis en hållbarhet på ca 20 år. I en plåtarbetares arbete ingår montering av tegelplåt, fasadplåt, bleck, bandtäckning, TPR-plåt och plåtklädnader av skorstenar

Plåttak Stockholm
0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *