Fasadplåt Stockholm

FASADPLÅT STOCKHOLM – ETT TAKMATERIAL SOM KRÄVER LITE UNDERHÅLL
Fasadplåt är ett snyggt takmaterial som är mycket slitstarkt och med en lång livslängd. Plåten kräver inte lika mycket underhåll som andra vanligt förekommande material som exempelvis trä och puts vilket gör det till ett smart materialval för fasadarbete. Söker du hjälp med fasadplåt hjälper vi dig gärna med montering på ett professionellt och yrkesmässigt sätt.

Vi på Stadstak är ett modernt och högkvalitativt företag som finns i Stockholm. Våra montörer har lång erfarenhet av plåttak. Fasadplåt finns att få i olika färger och profiler för det ska passa just ditt hus och ge ett snyggt helhetsintryck. Vi hjälper dig med allt från besiktning till att välja ut det material som passar just ditt tak absolut bäst. För oss är säkerhet och kvalitet minst lika viktigt som det estetiska. Det viktigt att du känner dig nöjd både kvalitetsmässigt och utseendemässigt, därför lämnar vi även garanti på majoriteten av våra tjänster. Fråga gärna mer så berättar vi hur du kan nyttja den.

Kontakta oss för gratis offert och personlig rådgivning om fasadplåt. Vi är certifierade, har ansvarsförsäkring via Trygg Hansa och är godkända av Villaägarnas Riksförbund.

Tel: 08- 600 21 19
E-post: info@stadstak.se