Drivna och kunniga takläggare

Om Stadstak AB

En takläggare med kapacitet för det du behöver hjälp med. Vi anpassar oss alltid efter våra kunders behov för att erbjuda bästa möjliga service.

Om Stadstak AB

På Stadstak AB lägger vi stor vikt vid varje byggprojekt och strävar alltid efter att leverera högsta möjliga kvalitet.

Vi tar vårt ansvar på allvar, och är noggranna med att hålla tidsramar samtidigt som vi säkerställer att varje arbete utförs på bästa möjliga sätt. Det kanske låter självklart, men med över 15 år i branschen har vi sett det mesta från oseriösa aktörer.

Därför är vårt mål att alltid överträffa våra kunders förväntningar – varje dag, året om.

Genom att ha alla nödvändiga certifikat och ansvarsförsäkringar kan du som kund känna dig tryg i att vi är en pålitlig partner för dina projekt.

Vi är stolta över att vara en del av Stockholms byggbransch och erbjuda våra tjänster till både företag och privatpersoner. Från att bygga omfattande industrihallar till att lägga tak på mindre garage, vi kan hantera alla typer av projekt.

Samtidigt är vi medvetna om att varje kunds behov är unikt, och vi strävar alltid efter att skapa skräddarsydda lösningar som passar just dina specifika mål.

När du väljer Stadstak AB kan du med andra ord vara säker på att du får möta ett team av erfarna och engagerade takläggare. Vi brinner för vårt arbete och är här för att guida dig genom hela processen, från planering till färdigställande.

Kontakta oss gärna idag, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig!

Alltid högsta kvalitet!

Takläggare Stockholm takläggning

Kundanpassade lösningar

På Stadstak AB är hög kvalitet alltid vår främsta prioritet. Vi är kända för vår tydliga och öppna kommunikation samt våra skräddarsydda lösningar som passar varje kunds unika behov.

Vi ser våra kunder som vår mest värdefulla tillgång. Genom åren har vi insett vikten av en effektiv kommunikation mellan oss och våra kunde - och att kvalitetssäkra dialoger, så att vi undviker missförstånd.

Hållbara takarbeten

Vi är experter på takkonstruktioner i olika utföranden - och det är kanske det vi gör allra bäst.

Vi strävar ständigt efter att uppdatera oss med de senaste teknikerna för att fortsätta utvecklas inom branschen och vi är alltid öppna för nya möjligheter. Det gör att vi alltid kan ligga i framkant - och att vi utför bättre arbeten, dag för dag.

Certifierad för Heta Arbeten

Heta arbeten är en beteckning för arbetsmoment som innebär uppvärmning eller gnistbildning och där det finns risk för brand. Det kan vara allt från svetsning och skärning till lödning och användning av snabbroterande verktyg.

Dessa arbeten förekommer inom olika branscher och vi är certifierade av Brandskyddsföreningen för att utföra dem säkert och professionellt.

Ansvarsförsäkring

Stadstak AB innehar ansvarsförsäkring från Trygg-Hansa, vilket gör det tryggt och säkert att anlita oss. När du anlitar oss som din takfirma ska du alltid vara helt trygg i att vår personal är utbildad, certifierad och innehar all nödvändig kompetens.

Redo att ta nästa steg?

Hör av dig, så berättar vi mer om våra tjänster, hur vi kan hjälpa dig – och vad ett takjobb från oss kan tänkas kosta! Varmt välkommen!