Plåttak Stockholm

Funderar du på att välja plåttak till ditt tak? Det är verkligen ett stilrent alternativ! Hos Stadstak kan du lita på professionella plåtarbeten av högsta kvalitet.

Plåttak finns i olika färger och är inte bara snygga, de är också enkla att underhålla och håller länge. Det är lätt att installera och har låg vikt. Dessutom är plåttak brandsäkra och ger minimal risk för läckage, även på lutande tak.

Kontakta oss för ett gratis besök och snabb offert!

Få offert på tegeltak

Varmt välkommen att höra av dig för att få offert och mer information!

Plåttak är nästan helt underhållsfria

Önskar du ett tak som kräver minimalt underhåll? Plåt kan vara det optimala valet för dig. Ett professionellt utfört plåtarbete ger vanligtvis en hållbarhet på cirka 20 år. Hos oss på Stadstak erbjuder våra skickliga plåtarbetare montering av olika plåtmaterial såsom tegelplåt, fasadplåt, bleck, bandtäckning, TRP-plåt och plåtklädnader för skorstenar.

Vi står bakom våra arbeten med en generös garanti på 15 år och erbjuder gratis offert samt personlig service. Vi skapar även skräddarsydda lösningar som passar just ditt hus och dina behov.

Har du frågor eller vill du boka en kostnadsfri besiktning? Tveka inte att kontakta oss. Vi finns här för att hjälpa dig i Stockholm!

Plåttak

Plåttak är ett utmärkt val för dig som söker ett nästan underhållsfritt tak med lång livslängd. Professionellt utfört plåtarbete ger vanligtvis en hållbarhet på cirka 20 år. Kontakta oss för personlig service och skräddarsydda lösningar för ditt hus!

Tegeltak Stockholm
15 års garanti

Vi är stolta över att erbjuda en 15-årsgaranti på alla våra takarbeten. Detta åtagande är ett tecken på vår tilltro till vår kvalitet, och vår strävan att alltid erbjuda bästa möjliga service för våra kunder.

Med vår långa garanti kan du vara trygg i vetskapen om att ditt tak är i goda händer, och skyddat under lång tid framöver!

Vi hjälper dig

Vi förstår att kunder kan ha frågor eller funderingar när det gäller takläggningsprojekt. Därför har vi på vårt företag ett dedikerat team av projektledare, projektörer och personal som är tillgängliga för att svara på alla frågor och ge den bästa servicen. Vi strävar efter löpande kommunikation och service genom hela takläggningsprocessen för att säkerställa att våra kunder känner sig trygga och informerade under hela projektet.

Redo att ta nästa steg?

Kontakta oss så delar vi gärna mer information om våra tjänster, hur vi kan stödja dig och ger dig en uppskattning av kostnaden för ditt takarbete.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig varmt att ta kontakt!