Tegeltak

DAGS ATT LÄGGA TEGELTAK? VI HJÄLPER DIG I STOCKHOLM MED OMNEJD!
Vid läggning av tegeltak använder man sig av tegelpannor som är ett naturligt material som använts vid takläggning i tusentals år. Äkta tegel består av lera och är ett vanligt material för yttertak. Stadstak AB hjälper dig med renovering, tvättning och läggning av moderna tak i klassisk stil i Stockholm. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar och personlig service. Kontakta oss för offert på tegeltak.

Tegeltak i äkta tegel är vackert att se på, vilket uppskattas av både husägare och dess grannar. Förutom dess estetik så håller tegelpannor betydligt längre än de flesta andra taktyper på marknaden och står emot fukt mycket bra. En god investering både för miljö, hus och plånbok.

För att se till att ditt tegeltak inte drabbas av onödiga skador vill vi ge rådet att gå upp på ditt tak årligen för att se att det inte finns några skador på tegelpannorna. Det bör du göra för att i tid hinna upptäcka eventuella skador. På så vis blir det enklare att se till att ditt tegeltak mår bra. Om du är osäker på hur ditt tak mår hjälper vi dig gärna med en utvärdering. Vi kan då se om det är dags med en enkel takrenovering med byte av lite material eller kanske något lite mer omfattande.

Har du frågor kring tegeltak eller vill du boka en kostnadsfri besiktning? Kontakta oss gärna så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig.

Tel: 08- 600 21 19
E-post: info@stadstak.se