Våra tjänster

Stadstak AB är din expert inom takläggning, takrenovering och fasadarbeten i Stockholm. Vi hanterar olika taktyper som papptak, tegeltak, betongtak, shingeltak och plåttak med högsta kvalitet från fabrikat som Icopal och Katepal.

Våra fasadarbeten inkluderar allt från panelbyten till putsning och målning för att hålla din fastighet i toppskick. Vi erbjuder även snöskottning under vinterhalvåret för att förhindra skador på taket.

Kontakta oss för en gratis offert och snabb respons på dina frågor!

Stadstak är en pålitlig partner med giltig F-skatt och ansvarsförsäkring från Trygg Hansa. Vi är certifierade för Heta Arbeten och godkända av Villägarnas Riksförbund. Upptäck våra tjänster nedan och boka din kostnadsfria besiktning idag.

Bygg, fasadarbeten och renovering - vi fixar allt

Stadstak är din kompletta partner för fasadarbeten, tak, bygg, målning och renovering.

Vi erbjuder expertis och rådgivning för att hitta den perfekta taklösningen för din fastighet, oavsett om det är en familjevilla, större företag eller en enkel friggebod. Inget projekt är för stort eller för litet för oss att hantera.

Betongtak

Betongtak är ett robust och hållbart alternativ för ditt hem, perfekt anpassat för det nordiska klimatet. Med lång livslängd och minimalt underhåll är det ett pålitligt val för ditt tak.

Tegeltak

Tegeltak är en tidlös och elegant lösning för ditt tak, som ger både skönhet och hållbarhet till ditt hem. Med sitt naturliga material och många färgalternativ är tegeltak ett populärt val för många husägare.

Papptak

Papptak är ett populärt och prisvärt alternativ som ger ett robust skydd mot väder och vind. Med sin enkla installation och långvariga hållbarhet är papptak ett pålitligt val för många fastigheter.

Plåttak

Plåttak är känt för sin hållbarhet och moderna estetik, vilket gör det till ett populärt val för många fastighetsägare. Med minimalt underhåll och lång livslängd är plåttak ett praktiskt och stilfullt alternativ för ditt tak.

Fasadarbete

Fasadarbetare är experter på att renovera och förnya husets fasad, vilket ger ett nytt utseende och ökar dess värde. Deras skicklighet och precision säkerställer att arbetet utförs med högsta kvalitet och noggrannhet.

Få offert

Är du nyfiken på hur vi på Stadstak kan hjälpa dig med din kommande takomläggning? Varmt välkommen att kontakta oss!

Redo att ta nästa steg?

Kontakta oss så delar vi gärna mer information om våra tjänster, hur vi kan stödja dig och ger dig en uppskattning av kostnaden för ditt takarbete.

Vi ser fram emot att höra från dig och välkomnar dig varmt att ta kontakt!