TAKLÄGGNING MED 15 ÅRS GARANTI

Takläggare Älvsjö

Välkommen till Stadstak - din främsta takläggare i Älvsjö! Vi finns nära dig med expertis, erfarenhet och service i toppklass.

Takläggning Älvsjö

Stadstak AB är din kompetenta, trygga takfirma som finns nära dig. Vi har proffsig personal som hanterar allt inom takläggning, takrenovering och fasadarbeten i Älvsjö.

Takläggare Stockholm takläggning

Takläggning Älvsjö

Vi är certifierade takläggare som arbetar med papptak, tegeltak, betongtak, shingeltak och plåttak. När vi kommer ut på projekt ser vi till helheten och både inspekterar, planerar och organiserar alla moment för att ditt tak ska få bästa möjliga kvalitet. Det spelar ingen roll om det gäller renovering av gamla tak, rivning eller läggning av helt nya. Vi vet att varje projekt är unikt, och som professionella aktörer anpassar vi oss efter omständigheterna. Med god kommunikation och välkänd service erbjuder vi våra kunder takläggning Älvsjö från start till finish.

Takläggning Stockholm

Takrenovering Älvsjö

Vi kan även hjälpa er med det mesta inom bygg, fasadarbete, tak, målning och renovering. Vi är professionella takläggare och entreprenörer som lämnar 10-15 års garanti och alltid arbetar för ett slutresultat som både vi och ni kan vara nöjda med.

Oavsett vad du behöver hjälp med erbjuder vi gratis offert och gör gärna hembesök för att skapa en dialog med dig om takläggare Älvsjö. Kontakta oss idag!

Fasadarbete Älvsjö

De olika sorters tak vi på Stadstak vanligtvis arbetar med är plåttak, takpannor, takpapp och taktegel. Fabrikaten vi använder oss av är Icopal och Katepal, för att du som kund ska få bästa möjliga produkt. Utöver detta utför vi ofta fasadarbeten av olika slag, så som panelbyten, putsning, målning och reparationer. Det gör att vi kan erbjuda dig som kund en helhetslösning när det är flera moment som behöver bearbetas – och du slipper massor av olika hantverkare från skilda firmor som springer hos dig.

Certifierad takläggare

Vår personal hjälper till med råd och analyser för att kunna hitta den rätta taktypen för just ert hus oavsett om det gäller familjevillan eller friggeboden. Inget uppdrag är för stort eller litet! Takläggning är vanligare under vår, sommar och höst – men under vinter kan vi assistera med snöröjning och säkrande av tak som annars skulle gå sönder, orsaka läckage eller värmebrist.

Vi är takläggare i Älvsjö
- en komplett firma

Takpaket

För enkelhetens skull har vi färdiga takpaket som innehåller det vanligaste man behöver vid takrenovering.

Beställ ett färdigt paket, eller designa ditt eget gällande takläggning i Stockholm – Vi hjälper gärna till!

Serviceavtal

Behöver ditt tak regelbundet underhåll? Vi erbjuder skräddarsydda serviceavtal för alla våra takrelaterade tjänster, oavsett om du är företag eller privatperson. Kontakta oss för mer information så berättar vi gärna mer!

Kvalitetssäkring

Stadstak AB strävar alltid efter att leverera högsta kvalitet inom takrenovering. Vi står bakom vårt arbete hela vägen, bland annat genom att alltid erbjuda en 15-årig funktionsgaranti på alla tak!

Lång erfarenhet!

Våra hantverkare har varit med ett tag.

Vi besitter närmare 15 års erfarenhet inom takrenovering och takläggning för såväl företag som privatpersoner – och vi är stolta över våra långvariga nöjda kunder.

Våra tjänster
Stadstak AB hanterar det mesta inom takläggning & takrenovering. Papptak, tegeltak, betongtak, shingeltak och plåttak är de vanligaste. Här nedan kan du läsa mer om de tjänster vi erbjuder & boka kostnadsfri besiktning
Tegeltak

Tegeltak är inte bara starka och hållbara, de är också vackra och miljövänliga.

Papptak

Papptak är perfekt för dig som är i nybyggnation eller vill ha ett prisvärt, enkelt material.

Fasadarbete

Vårt team är specialiserat på fasadarbete och erbjuder professionell service för alla fasader.

Betongtak

Betongtak är robusta och långlivade, perfekta för att skydda ditt hem mot väder och vind.

Vi finns där året runt

Under vinterhalvåret utför vi även snöskottning på alla typ av tak. Tänk på att boka skottning av ditt tak i tid så att skador inte uppstår på grund av belastning, när snön faller på taket och blir till is vid regnväder. Särskilt viktigt är isolering och tätning för att behålla värmen under höst och vinter – här kan våra professionella inspektörer och arbetsledare se om du kan förbättra ditt läge, när el- och värmepriser stiger.

Denna typ av omvärldsbevakning och att räkna in inte bara ditt projekts levnadstid och kostnad här och nu, utan också vilka åtgärder som du kommer tjäna på i framtiden, är viktigt för oss. Det gör att du som kund får bättre levnadstid på ditt hus, och att du troligtvis återvänder till oss om du behöver hjälp med takläggare Älvsjö i framtiden.

Snabb personlig kontakt

Kontakta oss redan idag för gratis offert! Vi svarar snabbt och hjälper dig hitta den bästa lösningen för just ditt behov. Du kan alltid ringa oss för att prata med vår personal om takläggare Älvsjö. Vi har stött på det mesta inom branschen, så ingen fråga eller scenario är utanför ramen. Stadstak har giltig F­-skatt och ansvarsförsäkring ifrån Trygg Hansa. Vi är certifierade för Heta ­Arbeten via Brandskyddsföreningen och är godkända av Villaägarnas Riksförbund. Du kan med andra ord vara trygg med att du anställt en ordentlig firma när du anställer oss.

Redo att ta nästa steg?

Hör av dig, så berättar vi mer om våra tjänster, hur vi kan hjälpa dig och vad ett takjobb från oss kan tänkas kosta! Varmt välkommen!